Groente van ONS Land

ONS Land Coöperatief U.A. teelt haar groente ecologisch en er wordt voornamelijk gewerkt met biologisch zaai- en pootgoed. Wij gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest, en telen volgens het handboek ecologisch tuinieren van VELT (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren), aangevuld met expertise van de Heidevlinder in Best. Onze verse groente wordt verkocht op het terrein en wij leveren ook aan restaurants en andere professionele afnemers. 

Als u op zoek bent naar een bijzonder product, neem dan contact op via info@onsland.org, wij hebben ruimte om speciale producten op verzoek voor u te telen.

Voor het actuele groente-aanbod kunt u kijken op onze Facebook-pagina of wij kunnen uw emailadres op de maillijst zetten, zodat u het nieuwe aanbod per mail ontvangt.

Openingstijden verkooppunt - LET OP: voorlopig zijn we NIET op vaste tijden geopend ivm. onderbezetting. Tijdens het teeltseizoen zijn we er vaak op ma, wo en vr. U bent altijd welkom als we op het land bezig zijn, maar als u niet voor niets wilt komen, maak dan een afspraak via de mail of telefoon (info@onsland.org/0653699793).

Bij activiteiten in het weekend op het stadslandbouwterrein zijn we soms ook open. Dit melden we vooraf op de facebookpagina (https://www.facebook.com/onsland).

CherriesCourgettes en patissonsPepers